Årets julstök nästan perfekt

Julstök är kul men stökigt. Baka, laga mat och massvis med andra saker. Det är mycket som ska göras och alltid så glömmer man någonting. Men själv tycker jag att det är värt det; ett riktigt lyckat julfirande är utan tvekan en av årets höjdpunkter. Årets julstök har varit ungefär som de flesta andra år; mycket att göra, saker som glöms bort, och i slutändan en full frys. Det där sistnämnda har dock fungerat bättre i år än normalt, eftersom jag förberett mig bättre. Utrymme i kylen är inget större problem, men väl att plocka fram saker och ting. Att knyta upp knutna fryspåsar är inte alltid det lättaste, snarare tvärtom.

Klämmelikläm
I år så förberedde jag bland annat genom att köpa hem en stor mängd klämmor, för att på ett betydlig enklare sätt kunna försluta att fryspåsar. Jag köpte klämmor från WeLoc eftersom de är kända för att tillverka klämmor av bästa kvalitet. Det kostade inte speciellt mycket heller, 99 kronor för 12 stycken väldigt bra klämmor, så jag köpte tre stycken sådana, alltså totalt 36 stycken klämmor. Tillräckligt för hela julen, och lite till. Det är fantastiskt hur pass mycket bekvämare det är att använda klämmor i stället för att knyta ihop fryspåsarna. Jag menar, bara en sådan sak som att det är möjligt att på ett enkelt vis återförsluta dem!

Allt bakande klart
Nu så är all bakning klar och det är bara att vänta på att julafton ska komma. Trots att jag är vuxen så tycker jag att det är lika magiskt varje år, men kanske inte av samma anledningar som när jag var ett barn. Nu tycker jag att det är stämningen och att hela familjen samlas som är den stora grejen, inte alla julklappar. Och med de orden vill jag önska alla läsare god jul och gott nytt år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *