Bilen har gett upp

Oväntade utgifter har typiskt nog en förmåga att komma när man som minst behöver dem. När jag skulle åka och handla igår så startade helt plötsligt inte bilen, så nu kommer jag väl att få lägga en rejäl slant på att få den lagad antar jag. Det kan ju förstås vara något litet fel som inte kostar så mycket att åtgärda, men av erfarenhet så vet jag att det sällan är fallet. Eller så har jag bara haft otur. Men hur som helst så måste jag nu hitta en bra verkstad för min Volkswagen i Göteborg, och det är ju lättare sagt än gjort.

Jag har blivit rekommenderad att vända mig till Mechanum som tydligen ska vara bra, men jag tänkte att jag slänger ut frågan här också. Personliga erfarenheter är ju så att säga det värdefullaste omdömet, så nu undrar jag helt enkelt om ni kan tipsa mig om någon riktigt bra verkstad som ni själva har erfarenhet av. Berätta gärna om era erfarenheter av Mechanum också. Jag har som sagt hört att det är en bra verkstad och det verkar ju också så om man tittar på deras hemsida.

Just det, det är viktigt att det är en auktoriserad verkstad om ni tänker tipsa mig om någon. Jag vill inte köpa grisen i säcken utan håller mig till verkstäder som bara använder originaldelar och så vidare. Man vill ju ha så mycket säkerhet man kan få. En reservdel som egentligen inte är gjord för den aktuella bilen kan ju behöva anpassas och med det är risken antagligen stor att det blir en kortare livslängd på den än om man hade satt dit en del som passade som handen i handsken direkt. Sedan finns det förstås en massa mer fördelar med att anlita en auktoriserad verkstad också, så det är det som gäller för min del. Ös på med tips!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *