Blänkande svart!

Köksluckor, finns det någonting spännande att säga om dem egentligen? Ja, min princip är ju att det går att säga intressanta saker om precis allting, och då gäller det självklart också köksluckor. Egentligen inte så konstigt, det är ju en klassisk bit inredningsdesign vi pratar om, där modet växlat under århundradena, liksom materialen. Trä dominerade ju länge, men finns nästan inte kvar längre. Köksluckor av trä är sällan av trä utan någon platta som täckts med trä för att se ut som träköksluckor. Mer praktiskt och betydligt billigare naturligtvis. Sedan finns det ju köksluckor i laminat och MFD som inte alls ser ut som trä, men ändå har sin egna charm. Själv är jag svag för svarta högblanka köksluckor. Det är något coolt med dem helt enkelt.

mälarkök

Anledningen till att jag började tänka på köksluckor är helt enkelt att jag bestämt mig för att byta köksluckor. Skälet är helt enkelt att jag så ett kök med högblanka svarta köksluckor och tänkte att det där vill jag också ha. Att mina nuvarande köksluckor börjat bli lite till åren gjorde sedan valet lätt. Nya köksluckor skulle jag ha! Jag hittade sedan en kökslucketillverkare på nätet, Mälarkök (du hittar dem här), som hade snygga svarta högblanka köksluckor i sitt sortiment, och priset var bra också. Jag ordnade med ett hembesök (gratis!) där jag fixk se dem i verkligheten så att säga. Kanske skulle jag ändra mig och upptäcka att det var någon annan sorts köksluckor som jag skulle ha?

Inte en chans! Högblanka svarta köksluckor blev det. Eller, blir det. De har inte kommit än; det kommer att dröja ännu ett litet tag. Men det är OK, den som väntar på något gott och allt det där ni vet. Det viktigaste är ju också att det blir bra, inte att jag får dem så snabbt som möjligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *