Höstkänslor

Det är slut på fotbollssäsongen för ungarna. Träden börjar bli gula. Eftermiddagarna mörka. Det är höst! Jag gillar faktiskt den här årstiden och tycker att den är sjukt underskattad. Jag vet att många tycker att det är tråkigt och kallt under hösten, men för mig handlar den här tiden om att hitta en balans i tillvaron.

Vi laddar batterierna

För någon vecka sedan var en målerifirma här och målare om väggarna i sovrummet. Frun och jag valde en ganska mörk färg; gråblå kan man väl kalla den. Jag trodde inte att det skulle bli så stor skillnad i rummet (väggarna var vita innan) men det är faktiskt helt otroligt vilken annan känsla det är därinne. Nu sover jag mycket bättre. Jag hade läst om att ”energin” i sovrummet påverkar nattsömnen, men jag var faktiskt inte riktigt säker på om det kunde stämma innan vi målade om.

Den hektiska perioden är över

Vi är en sådan familj som alltid gör väldigt mycket när det är sommar. Vi reser, har grillkvällar, träffar vänner och är ute på sjön med båten. Det är alltid något som vi måste göra. Därför tycker jag att just hösten är ett ypperligt tillfälle att andas ut och faktiskt stanna upp ett tag. Hur vill jag att framtiden ska se ut? Vill jag jobba här? Jag har fått en massa idéer på projekt som jag planerar att dra igång framöver och kommer självklart att uppdatera er om det! Ni får ha det så bra tills dess.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *