Planera avslutning för klubben

Vet inte riktigt om jag har berättat det tidigare, men det faller sig så att jag är ganska sportig av mig. Jag gillar att hålla mig i form och det bästa sättet att göra det på är med hjälp av idrott och framför allt lagidrott. Jag har provat det mesta av olika lagidrotter som finns, men det är faktiskt bara en av dem som fastnat riktigt hårt för mig, som också är den enda som jag sysslar med idag – innebandy. Det ska väl sägas att jag inte är någon expert på det, utan gör det mest för att det är kul, och jag är samtidigt involverad en del i händelserna omkring.

Säsongen ska avslutas

Nu har säsongen kommit till sitt slut och det finns inte så mycket mer att göra än att försöka sammanfatta hösten och vintern. Klubben som jag spelar för är ganska stor, och har många olika lag i olika ålderskategorier, vilket i sin tur betyder att det krävs ett rejält planerande för att man ska kunna få ihop någon gemensam avslutning på det hela. Tidigare så har jag varit en av dem som gjort detta och det har verkligen tagit sin tid, men förra året så fick vi nys om http://www.magnetevents.se och efter det så har hela denna procedur gått betydligt mycket smidigare än vad jag någonsin har kunnat ana.

Efter att vi tog hjälp av detta verktyg så har det gått mycket enklare att hantera anmälningar och strukturera upp själva eventet på ett sätt som gjort det strömlinjeformat, i princip. Det finns helt enkelt inga utrymmen för att göra det på ett dåligt sätt, eftersom att det går att planera allt ner i minsta detalj. Och tack vare att man kan göra det så blir det också en bättre upplevelse för inte bara det som kommer på denna avslutning, utan också för oss som planerar den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *