Sommarkänslor

Det är ju lite tidigt att börja tänka på sommaren än, men trots det så fick jag härliga sommarkänslor häromdagen. Det snackades nämligen på jobbet om att vi borde fixa en rolig fest i sommar, och någon kom på idén att anlita en eventbyrå. Jag högg direkt på det förslaget och tog på mig att kolla upp vad det finns för olika alternativ.

En ny eventybrå
Det visade sig finnas en del, men det jag fastnade för var en eventbyrå som heter Perfect Event som jag faktiskt aldrig har hört talas om förut men som verkade ha en hel del häftiga erbjudanden. Där fanns bland annat färdigpaketerade sommarfester, som till exempel sommarfest på båt, sommarfest på Junibacken och en massa annat. Personligen skulle jag lätt kunna tänka mig att gå på vilken som helst av de här.

Nu är det förstås inte jag som bestämmer, men jag kommer definitivt att lägga fram lite olika förslag och då är det just den här eventbyrån Perfect Event som jag kommer att tipsa om. Förutom sommarfester så har de en massa annat roligt också. Olika slags events och aktiviteter helt enkelt, sådant som man kan göra på en kickoff till exempel.

Viktigt att ha roligt på jobbet!
Vi har gjort lite sådant innan på jobbet och det är alltid uppskattat. Och vi tycker verkligen att det är kul att man satsar lite extra på att vi ska ha roligt, för det ger nöjda och glada medarbetare – en av anledningarna till att jag trivs så bra på mitt jobb. Jag har jobbat på ställen där man har lite ångest på söndagskvällen och så ägnar man hela veckan åt att längta till fredag, och så tycker jag inte att man ska spendera sitt liv. Man är en så stor del av sitt liv på jobbet att man förtjänar att ha roligt där. Så trivs man inte på sitt jobb så tycker jag helt klart att man bör se sig om efter andra möjligheter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *