Välkommen in i värmen

Det fungerar ibland att vara den där personen som är ödmjuk inför det mesta, och alltid är lite försiktig och följer jantelagen till punkt och pricka. Är det en sådan person som ni tycker om att följa och läsa om så har ni kommit fel, för jag är motsatsen. Jag tror på mig själv, vet om mina styrkor och är inte heller speciellt blyg med att visa upp dem och berätta om dem. Jag är också väldigt medveten om mina svagheter, och det är något som jag hela tiden arbetar med. Ibland är dock det bästa alternativet att bara inse faktum. Man blir inte bättre.

Den här bloggen kommer på många sätt att beskriva mig och min resa i detalj, där min vardag kommer att blottas för er, och mina intressen diskuteras. Diskussionen kommer blir ganska enkelspårig till en början, jag har ju enbart mig själv att debattera med. De allra flesta gånger är det tillräckligt, men inte alltid och det är också därför som bloggen existerar nu. Hade jag inte haft ett behov av att diskutera och öppna mig själv för och med andra människor så behövde jag ju inte har startat en blogg. Men nu finns den här, skriven från Storgatan 42 – mct.nu.

/McThomas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *