Vi drar på hotellweekend!

Jag och frugan firar bröllopsdag snart, och det ska vi förstås fira. Just det här datumet stod vi i kyrkan och lovade varandra att vi skulle älska varandra för resten av livet, i med och i motgång. Och det är ett löfte vi har hållit och som vi kommer att fortsätta hålla tills döden skiljer oss åt. Jag är inte religiös och jag tycker inte att man nödvändigtvis behöver gifta sig för att lova varandra trohet livet ut, men jag tycker ändå att det är ett fint sätt att göra det på. Jag är väldigt glad att vi gifte oss. Man känner liksom på något sätt att man hör ihop lite mer än innan. Man är ett starkare team på något vis.
Romantik
Därför tycker jag också att det är roligt och viktigt att fira bröllopsdagar. Jag tycker i och för sig att det är viktigt att vara romantisk och fira saker även helt vanliga dagar, men det ena behöver ju inte utesluta det andra. Det är lite som att vissa säger att man inte ska fira alla hjärtans dag för att det inte borde behöva finnas en speciell dag för att visa varandra kärlek, men varför kan man inte göra både och? Det roliga är också att de som säger att det är mer värt med spontan romantik än med alla hjärtans dag är ofta de som varken är romantiska på alla hjärtans dag eller på en sketen tisdag. Så kanske behövs det ändå en speciell dag, för att vissa ska få ändan ur vagnen.

Bröllopsdag i Dalarna
Men, hur som helst, vi ska i alla fall fira vår bröllopsdag genom att dra iväg på en hotellweekend. Vi ska till Dalarna, närmare bestämt Leksand, där jag har hittat ett ställe som heter Green Hotel. Eller egentligen så är det inte ens Leksand utan Tällberg som är en by i Leksands kommun. Jag fick tips om att det finns jättemysiga hotell där och att det är väldigt vackra omgivningar med utsikt över sjön Siljan, så jag googlade hotell Tällberg och hittade Green Hotel där jag bokade ett rum till mig och min käresta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *